Implementació de T3

Transforma el teu despatx, creix amb T3!

Amb T3, tens a les teves mans una eina per gestionar facturació, projectes i serveis, que t’ajuda a entendre i controlar els costos i marges de cada operació.

La plataforma inclou mòduls per gestionar recursos, agendes, ordres de treball, projectes, parts i més, tot integrat amb facturació electrònica, comptabilització de despeses, gestió de cobraments i pagaments, i gestió de contactes, oportunitats i pressupostos. Tot unificat, tot accessible.

L’estructura de T3 et permet definir fàcilment l’organització de la teva empresa, les unitats de negoci, els processos interns i personalitzar plantilles de serveis o informes, tot mentre garanteix una implementació eficient per als teus usuaris.

Recursos d'implementació

Amb el suport de vídeos, assistents interactius i guies detallades, T3 t’ofereix les eines per assolir la teva independència en la gestió diària del sistema, perquè puguis ser totalment autosuficient en el maneig de la teva empresa.

Xarxa d’Implementadors Certificats

T3 compta amb una xarxa d’implementadors certificats que t’acompanyaran en cada pas del procés d’adopció del sistema. Aquests experts estan altament capacitats per comprendre les necessitats específiques de la teva empresa, optimitzar la configuració i garantir que la transició sigui fluida, sense interrupcions innecessàries.

Amb la nostra xarxa d’implementadors, tindràs accés a coneixements especialitzats que acceleraran la posada en marxa del sistema, personalitzaran els processos per adaptar-se als teus objectius empresarials, i formaran el teu equip perquè pugueu treure el màxim profit de T3. A més, l’enfocament proper i local d’aquests professionals garanteix una implementació eficient i un suport continuat quan més ho necessitis.

Implementadors certificats T3
Assessors fiscals T3

Assessors fiscals

A més, amb T3 tens la possibilitat d’invitar el teu assessor fiscal perquè pugui accedir a la informació comptable de manera segura i eficient.

Això permet que el teu assessor treballi directament amb les dades en temps real, facilitant la comptabilització, les declaracions fiscals i el seguiment financer, sense la necessitat d’intercanvis de documents ni pèrdua de temps.

Aquesta col·laboració millora la precisió i agilitat en la gestió fiscal de la teva empresa.

T3 és ideal per a:

Oficina tècnica T3

Oficines tècniques, agències creatives i despatxos professionals

T3 ofereix una gestió integral dels projectes, permetent planificar recursos, controlar costos, gestionar agendes i integrar les ordres de treball amb la facturació, tot en una única plataforma fàcil de fer servir.

Oficina tècnica T3

Instal·ladors, serveis oficials i manteniments certificats

Centralitza la gestió de les ordres de treball, parts d’intervenció, manteniments preventius i correctius. T3 facilita el seguiment dels equips i optimitza el control de les operacions per millorar la qualitat del servei.

Oficina tècnica T3

Tallers i reparacions

Gestiona la recepció d’ordres, assignació de tècnics, control d’inventari i facturació en un sol lloc. T3 et permet tenir una visió completa dels treballs pendents, recursos necessaris i costos associats.

Oficina tècnica T3

Obres i rehabilitacions

Organitza la planificació de les fases del projecte, gestiona el personal, els subministraments i els pressupostos. T3 proporciona eines per controlar els marges de cada operació, garantint el compliment dels terminis i costos previstos.

Ets consultor o assessor?

Welcome Pack

Com a assessor de T3, rebràs un Welcome Pack exclusiu que inclou materials i recursos per iniciar ràpidament la teva col·laboració amb nosaltres.

Codi de Partner

Obtindràs un codi de partner personalitzat, que et permetrà accedir a beneficis especials i bonificacions per als teus clients.

Suport Directe de T3

Accedeix a suport tècnic dedicat i acompanyament per resoldre qualsevol dubte o incidència durant la implementació o gestió dels teus clients.

Accés a Tots els Mòduls i Novetats (Beta Tester)

Gaudeix d’accés complet a tots els mòduls de T3 i sigues el primer a provar les novetats, contribuint al desenvolupament del producte com a beta tester.

Actualització Contínua de l’Eina

Mantén-te al dia amb les millores contínues de T3, garantint que els teus clients sempre disposin de la millor tecnologia.

Programa per a Developers

Aprofita el programa per developers, que et permetrà personalitzar solucions i connectar amb la API de T3 per adaptar el sistema a les necessitats específiques dels teus clients.

Contacta amb nosaltres per ser un Partner de T3

"*" indicates required fields